Pijn in nek, schouders en armen? Blijf er niet mee rondlopen

Bijna alle beeldschermwerkers hebben wel eens last van rug, nek, schouders of armen. De een voelt het af en toe, de ander heeft permanent pijn. Af en toe een massage en wat pijnstillers helpen wel even maar een oplossing voor het probleem is het niet. Veel mensen denken dat je door regelmatig pauzes te nemen het probleem op kunt lossen maar dat is vaak maar uitstel van executie.

Vooral als er een deadline aankomt wordt het kritiek. Dan is er ineens geen tijd meer om rustig aan te doen. De stress neemt toe en er worden langere werkdagen gemaakt. Leuke dingen doen in de vrije tijd is er niet meer bij. Geen tijd meer voor ontspanning. Het gevolg is dat pijnlijke plekken in de nek, schouders en armen steeds verder overbelast raken. Pas als de deadline gehaald is kun je weer ontspannen. Als dit een enkele keer gebeurt is dat misschien niet zo erg. Maar doe je dit vaker dan komt er een moment dat de klachten helemaal niet meer overgaan.

Je kunt RSI-, rugklachten, nekklachten en schouderklachten pas oplossen als je de juiste tools in handen hebt. Deze tools bestaan uit vaardigheden. Vaardigheden waarmee je zelf kunt zorgen dat je doorbloeding verbeterd,  waarmee je spieren kunt laten ontspannen en waarmee je zelf je werkplek ergonomisch optimaal kunt inrichten.

Je kunt je eigen therapeut worden. Door eenvoudige kennis op te doen over het menselijk lichaam en over de principes van het ontstaan van RSI-, rugklachten, nekklachten en schouderklachten kun je leren hoe je zelf je klachten kunt oplossen.

Dat klinkt misschien ingewikkeld maar het is eenvoudig. Bij Interfysiek leren mensen vaak in een paar lessen al voldoende om de klachten onder controle te krijgen. Als je klachten hebt blijf er dan niet mee rondlopen. Je kunt bij Interfysiek een gratis intake doen waarin je antwoord krijgt op al je vragen over je klachten en hoe je deze op kunt lossen.

Een afspraak kun je telefonisch maken 030-7070366 of door het contactformulier op de site in te vullen.

This entry was posted in Algemeen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + zeven =

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.