Over ons


 

Hein Halfschepel en Casper Vos zijn de oprichters van Interfysiek en de praktijk Oefentherapie Cesar Mensendieck Utrecht


 

‘We helpen mensen met RSI, rugklachten, nekklachten, schouderklachten en armklachten bij het oplossen van hun klachten. Van beginnende klachten, tot patiënten met chronische problematiek’ Deze groep mensen kan terecht in onze praktijk Oefentherapie Cesar Mensendieck Utrecht.
 


Naast het behandelen van patiënten geven we nascholing voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, ergotherapeuten en kinesisten. Beide cursussen zijn gericht op het observeren, analyseren en corrigeren van bewegingsketens.
 


Daarnaast verzorgen we verschillende bedrijfstrainingen voor organisaties waar een groot deel van de werknemers bestaat uit beeldschermwerkers. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven zoals XS4All, Milieudefensie, CGI en diverse ministeries zoals Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze bedrijven adviseren we over de preventie, re-integratie en behandeling van werknemers met RSI, rugklachten, nekklachten en schouderklachten. Kijk hier voor een overzicht van onze bedrijfstrainingen.