Onze Klanten

Onze klanten zijn over het algemeen ondernemingen in de ICT, telefonie, wetenschap en overheids- onderwijsinstellingen. Hun werknemers besteden een groot deel van hun werktijd achter de PC, aan de telefoon, of in de auto. Het zijn bedrijven die een duurzame oplossing zoeken voor ziekteverzuim als gevolg van RSI-, rugklachten, nekklachten en schouderklachten.

Dit zijn vaak aanleidingen voor bedrijven om contact op te nemen met Interfysiek:


..We hebben één of meerdere beeldschermwerkers met fysieke klachten, daardoor is ons ziekteverzuim onaanvaardbaar hoog en daar willen we vanaf. Maar hoe kunnen we dit verzuim minimaliseren?..


..Onze beeldschermwerkers hebben vragen over ergonomische hulpmiddelen en we weten niet goed wat we daar op moeten antwoorden..


..We willen ons meubilair gaan vervangen door ergonomisch verantwoord meubilair. Maar we hebben geen idee wat het beste is om te kopen. Wat kunnen we doen?..


..Onze medewerkers zijn supergemotiveerd en werken heel hard. We willen voor hen de beste middelen ter beschikking stellen om RSI, rugklachten, nekklachten en schouderklachten te voorkomen, dat verdienen ze wel. Maar waar moeten we precies op letten om ze optimaal ergonomisch verantwoord te laten werken?..


Bekijk hier onze klantenlijst KLIK HIER

Lees hier alles over onze diensten KLIK HIER