Onze diensten


Interfysiek verzorgt workshops en werkplekonderzoeken. Wilt u meer weten lees dan verder of bel ons op 030-7070366

 

Bedrijfstrainingen


 

Preventie: Workshop Pijnvrij Beeldschermwerk

Wilt u meerdere werknemers tegelijk instrueren? Dat kan in de workshop Pijnvrij Beeldschermwerk. Om RSI, rugklachten, nekpijn en schouderklachten te voorkomen en de werkplek (ook flex) optimaal in te stellen. Meer over de workshop Pijnvrij Beeldschermwerk

Werkplekonderzoek: investeer verantwoord en bespaar kosten

Er zijn duizenden verschillende ergonomische stoelen, tafels, muizen, toetsenborden etc. die allemaal pretenderen dat ze klachten kunnen voorkomen of oplossen. Maar hoe zorgt u er voor dat alles goed staat ingesteld? Meer informatie over een werkplekonderzoek

 


 

Bijscholing fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en kinesisten

 

Interfysiek verzorgt praktische cursussen die gericht zijn op het analyseren en corrigeren van bewegingsketens. De geleerde vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk.

  • ‘Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, schouders en armen’
  • ‘Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, bekken en benen

Voor een overzicht van onze cursussen, klik hier 

Gratis tips en advies

Interfysiek schrijft regelmatig artikelen boordevol tips en advies over hoe beeldschermwerkers RSI, rugklachten, nekklachten en schouderklachten kunnen oplossen en voorkomen.

U kunt zich abonneren door uw e-mailadres achter te laten in de rechterbalk van de website. U ontvangt dan gemiddeld eens per maand een artikel gratis in uw inbox. Als blijkt dat het niets voor u is dan kunt zich makkelijk weer afmelden. 

..Na een paar maanden intensieve cursus waarbij veel op jezelf aankomt, was ik vrijwel voorgoed van mijn klachten af. De methode die Interfysiek gebruikt bij de cursus Pijnvrij Bewegen, is voor mij eentje die werkt!..

– Wendy


Interfysiek – Christiaan Krammlaan 2 – Utrecht