Onze diensten


Interfysiek verzorgt trainingen voor bedrijven, zzp-ers, particulieren en collega-paramedici. Wilt u meer weten lees dan verder of bel ons op 030-7070366 

Voor particulieren en ZZP’ers

 

Cursus Pijnvrij Bewegen

Individuele training voor mensen met rugklachten, nekklachten, schouderklachten of RSI. Lees meer over de Cursus Pijnvrij Bewegen.


 

Workshop: RSI, rug,- nek,- en schouderklachten oplossen op de werkplek

In de workshop leer je hoe je de werkplek in moet richten en hoe je pijn in je rug, nek, schouders of handen kunt oplossen. Voor mensen met beginnende RSI-klachten, rugklachten, nekklachten, schouderklachten en koude handen.  Maximaal 2 personen per groep. Klik hier voor meer informatie. 

Bedrijfstrainingen

 

Preventie en Re-integratie: Cursus Pijnvrij Bewegen – zakelijk

Individuele training voor werknemers met rugklachten, nekklachten, schouderklachten of RSI. Lees meer over de cursus Pijnvrij Bewegen – zakelijk.


 

Preventie: Workshop Pijnvrij Beeldschermwerk

Wilt u meerdere werknemers tegelijk instrueren? Dat kan in de preventieve workshop voor beeldschermwerkers. Om RSI, rugklachten, nekpijn en schouderklachten te voorkomen en de werkplek optimaal in te stellen. Meer over de workshop voor pijnvrij beeldschermwerk


 

Opleiding preventiemedewerker

Alle medewerkers op een goed ingerichte werkplek is niet zo ingewikkeld – en hoeft ook niet veel te kosten. Lees hier hoe je medewerkers kunt opleiden tot preventiemedewerker. 

Bijscholing fysiotherapeuten en oefentherapeuten

 

– Cursus functionele bewegingsketens van de arm –

Speciaal voor paramedici zoals fysiotherapeuten en oefentherapeuten die hun behandeling van klachten in de schouders, armen en handen willen verbeteren.

  • Voor een overzicht van onze cursussen, klik hier


 

Gratis tips en advies

Interfysiek schrijft regelmatig artikelen boordevol tips en advies over hoe beeldschermwerkers RSI, rugklachten, nekklachten en schouderklachten kunnen oplossen en voorkomen.

U kunt zich abonneren door uw naam en e-mailadres achter te laten in de rechterbalk van de website. U ontvangt dan gemiddeld eens per twee weken een artikel gratis in uw inbox. Als blijkt dat het niets voor u is dan kunt zich makkelijk weer afmelden.


 

“Na een paar maanden intensieve cursus waarbij veel op jezelf aankomt, was ik vrijwel voorgoed van mijn klachten af. De methode die Interfysiek gebruikt bij de cursus Pijnvrij Bewegen, is voor mij eentje die werkt!”

– Wendy


Interfysiek – Christiaan Krammlaan 2-8 – Utrecht