Klachten bij thuiswerk of op kantoor? – laat een werkplekonderzoek doen


Heb je tijdens je werk last van je nek, schouders, armen of rug? Veel mensen zitten de hele dag te werken aan een verkeerd ingestelde werkplek. Met het vele thuiswerken is het er niet veel beter op geworden. Sommige mensen zitten al twee jaar lang aan de keukentafel te werken op hun laptop. Je loopt hiermee een groot risico om klachten te krijgen en het kan tevens ten koste gaan van je productiviteit.

Wist je dat je met een paar eenvoudige aanpassingen een heleboel ellende kunt voorkomen?


Het uitgangspunt van ons werkplekonderzoek is dat alle gewrichten en spieren zoveel mogelijk in hun eigen functie kunnen worden gebruikt. Het gebruiken van gewrichten en spieren in hun eigen functie minimaliseert het risico op het ontstaan en/of het in stand houden van fysieke klachten.

Alle aanpassingen aan je werkplek zouden dan ook voort moeten komen uit bovenstaande principe.


Wat levert een werkplekonderzoek op:

  • Verminderen en oplossen van klachten
  • Een ergonomisch verantwoorde werkplek
  • Tips en advies over een goede werkhouding
  • Betere werkproductiviteit
  • Meer werkplezier

 


Kosten:

Werkplekonderzoek

 

250,-*
Eventueel bijkomende kosten

 

buiten de regio Utrecht worden reiskosten in rekening gebracht
Vergoeding zorgverzekering

 

heb je geen werkgever die de kosten vergoedt? In veel gevallen is (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk

 


Werkwijze:

Als je een werkplekonderzoek wilt, neem dan contact met ons op via email of telefoon. We plannen een afspraak in wanneer we bij je thuis of op het werk langskomen. Daar krijg je een korte zit/houding instructie volgens het eerdergenoemde uitgangspunt en gaan we meteen aan de slag met het analyseren van je werkplek. Indien mogelijk doen we direct aanpassingen. Achteraf krijg je een rapportage met aanbevelingen. Het werkplekonderzoek duurt ongeveer 60 minuten.


Afspraak maken:

Telefonisch 030-7070366.

Of

via het contactformulier.


De therapeuten:

Casper Vos en Hein Halfschepel zijn kwaliteitsgeregistreerd Oefentherapeut. Ze hebben beide jarenlange ervaring in het adviseren van organisaties over ergonomische werkplekinrichtingen. Werknemers van organisaties als KPN, Logica, DHL en Mckinsey & Company profiteren nog dagelijks van de adviezen van Hein en Casper.


Interfysiek – Christiaan Krammlaan 2 – Utrecht