Post-HBO cursussen


Hieronder vind je een overzicht van onze post-HBO cursussen. De nascholingen van Interfysiek zijn speciaal voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en kinesisten.


 

Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, bekken en benen

Pijn tussen de schouderbladen kan veroorzaakt worden door een inversiestand van het onderste spronggewricht. Knieklachten kunnen het gevolg zijn van een scoliose. In deze cursus leer je alle schakels van de verstoorde bewegingsketens secuur analyseren en oorzaak en gevolg onderscheiden.

2 dagdelen          KNGF 18 pt. */ Het Keurmerk 12 pt. */ ADAP 21 pt. / Pro-Q-Kine 16 pt. 

430,-  (2 pers. 355,- p.p.

*  vanaf 17 oktober vallen de accreditaties van KNGF en Keurmerk onder Kwaliteitshuis Fysiotherapie. Het aantal punten bedraagt dan 18 pt.
Fysiotherapeuten Oefentherapeuten Ergotherapeuten

 

Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, schouders en armen

 

Als oefen-/fysio- of ergotherapeut weet je dat er een biomechanische relatie is tussen houding, stand van de schouders en klachten in de armen en handen. Maar hoe verklaar je bijvoorbeeld de relatie tussen polsklachten en een thoracaal afgevlakt kyfose, of een tenniselleboog en een scoliose? En waar zie je dit aan?

De cursus ‘Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, schouders en armen’ is een actieve bijscholingscursus gericht op het observeren, analyseren en corrigeren van patiënten met klachten zoals RSI, een tenniselleboog en andere klachten in schouders, armen, pols en handen. Er wordt veel gebruikt gemaakt van video-content, elkaar analyseren en het zelf ervaren van verschillende bewegingsketens

3 dagdelen         KNGF 17 pt. */ Het Keurmerk 15 pt. * / ADAP 25 pt. / Pro-Q-Kine 20 pt. 

649,-  (2 pers. 565,- p.p.)

*  vanaf 17 oktober vallen de accreditaties van KNGF en Keurmerk onder Kwaliteitshuis Fysiotherapie. Het aantal punten bedraagt dan 17 pt.
Fysiotherapeuten Oefentherapeuten Ergotherapeuten

 

Combi: Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, bekken en benen – schouders en armen

Combineer de cursussen ‘..wervelkolom, bekken en benen’ en ‘..wervelkolom, schouders en armen’ en profiteer van €214,- korting op je inschrijfgeld. Als je je inschrijft samen met een collega ontvang je daar bovenop allebei nog eens €50,- korting.

5 dagdelen          KNGF 35 pt.* / Het Keurmerk 27 pt. */ ADAP 46 pt. / Pro-Q-Kine 36 pt. 

1079,-  / 865,-  (2 pers. 815,- p.p.)

*  vanaf 17 oktober vallen de accreditaties van KNGF en Keurmerk onder Kwaliteitshuis Fysiotherapie. Het aantal punten bedraagt dan 35 pt.
Fysiotherapeuten Oefentherapeuten Ergotherapeuten