Post-HBO cursussen


Hieronder vind je een overzicht van onze post-HBO cursussen voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en kinesisten.

 

Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, bekken en benen

Pijn tussen de schouderbladen kan veroorzaakt worden door een inversiestand van het onderste spronggewricht. Knieklachten het gevolg van een scoliose. Leer alle schakels van de verstoorde bewegingsketen secuur te analyseren en oorzaak en gevolg onderscheiden.

2 dagdelen          KNGF 18 pt. / ADAP 21 pt. / Pro-Q-Kine 20 pt. / Het Keurmerk 12 pt. 

€ 374,-  (2 pers. €299,- p.p.)

Fysiotherapeuten Oefentherapeuten Ergotherapeuten

 

Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, schouders en

armen

 

Als oefentherapeut of fysiotherapeut weet je dat er een relatie is tussen houding, stand van de schouders en klachten in de armen en handen. Maar wat is bijvoorbeeld de relatie tussen polsklachten en een thoracale strekking of scoliose? En waar zie je dit aan?

De cursus ‘Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, schouders en armen is een actieve cursus gericht op het observeren, analyseren en corrigeren van mensen met klachten zoals RSI, een tenniselleboog en andere klachten in armen en schouders. Er wordt veel gebruikt gemaakt van video-content, elkaar analyseren en het zelf ervaren van verstoorde en functionele bewegingsketens

3 dagdelen         KNGF 18 pt. / ADAP 22 pt. / Pro-Q-Kine 25 pt.

€558,-  (2 pers. €494,- p.p.)

 

Fysiotherapeuten Oefentherapeuten Ergotherapeuten

 

Combi: Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, bekken, benen – schouders en armen

Combineer de cursussen Wervelkolom bekken, benen en Schouders en armen en profiteer van €183,- korting op je inschrijfgeld. Als je je inschrijft samen met een collega ontvang je daar bovenop nog eens €50,- korting.

5 dagdelen          KNGF 36 pt. / ADAP 43 pt. / Pro-Q-Kine 45 pt. 

€ 932,-  € 749,-  (2 pers. €699,- p.p.)

 

Fysiotherapeuten Oefentherapeuten Ergotherapeuten