Onze cursisten


Onze cursisten zijn mensen die in hun werk worden beperkt door RSI, pijn in de rug, nek, schouders, armen, handen of polsen. Vaak lijdt ook het privé-leven onder de klachten omdat zij pijn hebben bij huishoudelijke bezigheden, sport en hobby’s.

Het zijn mensen die het grootste deel van hun werktijd doorbrengen achter de PC, in vergaderingen of in de auto. Vaak werkzaam bij een IT-, telefoniebedrijf of bij een overheids- of onderwijsinstelling. Ze hebben een functie als programmeur, helpdeskmedewerker, manager, administratief medewerker, salesmedewerker, aio of student.


 

Wie halen het meeste resultaat?

Het is ons opgevallen dat cursisten die het meest resultaat uit de cursus halen vaak beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Ze willen erg graag van hun klachten af
  • Ze zijn bereid om iets te leren over hun eigen lichaam
  • Ze nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces

Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving? Dan is de kans groot dat wij je kunnen helpen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking


 

Als je vragen hebt of langs wilt komen voor een kennismaking, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 030-7070366 of klik hier voor het inschrijfformulier.


“Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven ooit weer interessant werk te hebben, lekker op internet te surfen, schoon te maken of ook maar iets te tillen, draaien of vast te pakken zonder pijn. Toen een vriend me vertelde over zijn positieve ervaring bij Interfysiek besloot ik daar een cursus te volgen. Het eindresultaat is dat ik nu fantastisch werk doe. En in mijn nieuwe huis kan klussen tot ik gewoon moe ben en niet moet stoppen door teveel pijn.”

– Antoinette